Ga naar de inhoud

Scindapsus Mosstok 80 cm

26.88

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom).Hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een luchtzuiverende werking.

Uitverkocht

Artikelnummer: KAP8 Categorieën: , Tag:

Scindapsus Mosstok 80 cm. De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom). Deze prachtige plant is er in vele soorten en maten. En hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een luchtzuiverende werking. Het leuke aan de Epipremnum is, dat hij slierten maakt waar de bladeren aan zitten. Daardoor kun je de plant laten klimmen langs een stammetje of laten hangen als een hangplant.

Over de kweker

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Zorg tips

Veel licht, niet in de felle zon.
Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen.
Ideale temperatuur 15 – 20 ºC

Hoogte plant met pot

80

Potmaat

19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten