Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Brassia Sherlob Tolkien 2 Takken

0.00

Brassia Sherlob Tolkien. Een mooie bijzondere 2 takken orchidee. Bij de meeste soorten uit het geslacht zijn de bloemen geelgroen met bruin van kleur. In mindere mate komen ook de bloemkleuren wit, oranje, geel en purper voor. De bloemstengels van spinorchideeën groeien uit de onderkant van de voornaamste pseudobulb.

Uitverkocht

Artikelnummer: Logi7 Categorieën: , , , Tag:

De Brassia is een groenblijvende epifyt en komt voor in Midden- en Zuid-Amerika. Deze mooie orchidee is verwant aan de Oncidium maar behoeft minder licht als de meeste Oncidiums.
Spinorchideeën zijn groenblijvende planten, die (afhankelijk van de soort) een epifytische en/of lithofytische levensvorm kunnen hebben. De soorten uit dit geslacht hebben ovale, groene pseudobulben met meestal twee bladeren. De bloemen kenmerken zich onder andere door de relatief lange en smalle kroon- en kelkbladen. Bij de meeste soorten uit het geslacht zijn de bloemen geelgroen met bruin van kleur. In mindere mate komen ook de bloemkleuren wit, oranje, geel en purper voor. De bloemstengels van spinorchideeën groeien uit de onderkant van de voornaamste pseudobulb.

Over de kweker

De orchideeën komen van één van de vijf kwekers die samenwerken onder de naam Logico.
Door hun specialismen op diverse soorten slim te verdelen zorgen zij ervoor dat u de beste, mooiste orchideeën in huis krijgt.
Theo Ammerlaan

Hoogte plant met pot

60 cm

Pot maat

12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten