Ga naar de inhoud

Philodendron Imperial Red Feel Green met Elho white

28.25

Verdien 29 punten door dit product aan te kopen.

De Philodendron Imperial Red is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren. In een moderne en tijdloze sierpot van ELHO.

Artikelnummer: JOGR7-ELHbfor16whi Categorieën: , , Tag:

De Philodendron Imperial Red is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren. Deze Philodendron is met de grote groene en rode bladeren een echte blikvanger in huis. De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied en kent honderden varianten. De plant naam komt van het Griekse ‘phileo’ wat ‘houden van’ betekent en ‘dendron’ dat ‘boom’ betekent! Alle Philodendrons zijn gemakkelijk te verzorgen en helpen het binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken.

Over de kweker

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorgingstips

De Philodendron houdt in de lente en zomer van een licht vochtige grond, al is de plant wel gevoelig voor teveel water. De Philodendron doet het goed op plekken met (half)schaduw dus zorg dat direct zonlicht wordt vermeden. De minimale temperatuur voor de Philodendron is overdag 18 graden en 's nachts iets koeler, 16 graden.

Hoogte plant met pot

45 cm

Potmaat

14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten