Ga naar de inhoud

Duo Strelitzia Reginae met sierpot

33.93

Verdien 34 punten door dit product aan te kopen.

Duo Strelitzia Reginae met sierpot. Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant.

Artikelnummer: VDE33-PD12rondWhite Categorieën: , , , Tag:

Duo Strelitzia Reginae met sierpot. Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant.

Over de kweker

Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast gaat van elk verkocht product een deel naar een van de goede doelen van Fair Flora. VDE Plant is een echt familiebedrijf, geleid door broer en zus Karin en Edwin van der Eijk, de derde generatie, samen met partner Hein Visser. In de moderne kwekerij worden op milieuvriendelijke wijze de mooiste kamerplanten gekweekt. We vinden het belangrijk met respect met onze omgeving om te gaan en het milieu niet te belasten. We gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk.

Hoogte plant met pot

35 cm

Potmaat

12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten