Ga naar de inhoud

Combi 1x Cordyline Tango 1x Cordyline Rumba 1x Cordyline Mambo 1x Cordyline Kiwi

35.83

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

Uitverkocht

Artikelnummer: DUY25-PD12WH Categorieën: , , , Tag:

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland. In het Engels is de plant vooral bekend als cabbage tree. De Cordyline is er in verschillende soorten en maten en is goed met een aantal bij elkaar in een pot of schaal te combineren.

Over de kweker

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Zorg tips

"Lichte, zonnige plaats.
Houdt van hoge luchtvochtigheid.
Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen."

Hoogte plant met pot

40 cm

Potmaat

12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten