Ga naar de inhoud

Duo Dracaena Warneckei

29.81

Verdien 30 punten door dit product aan te kopen.

De Dracaena Warneckei is een mooi plant die erg makkelijk in onderhoud en luchtzuiverend is. 2 stuks.

Uitverkocht

Artikelnummer: REFF3955 Categorieën: , , Tag:

Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze twee luchtzuiverende en makkelijk te verzorgen Duo Dracaena Warneckei. De Dracaena deremensis Warneckei heeft mooie brede bladeren met een subtiele witte streep. Deze plant heeft 2 stammen in een pot van 17cm diameter. Er zijn wel 120 verschillende soorten Dracaena, waarvan sommige een bloedrode hars produceren. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd. “Deremensis” is een synoniem voor de soortnaam “Fragrans”. Deze naam heeft hij omdat er heel sterk geurende bloemen in kunnen komen. Thuis gebeurt dit trouwens bijna nooit!

Over de kweker

Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn.

Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst.
Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.

Verzorgingstips

Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Een dracaena heeft niet veel licht nodig. Ook water heeft hij niet veel nodig. Geef water op het moment dat de grond droog is geworden. Wees heel zuinig met voeding: iets minder dan op een flesje plantenvoeding staat. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.

Hoogte plant met pot

60 cm

Potmaat

17 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten