Ga naar de inhoud

Hoya Kerrii

19.41

De Hoya Kerrii wordt ook wel hartjes plant genoemd. De plant is bekend vanwege het dikke hartvormige blad.

Uitverkocht

Artikelnummer: DUIJ33 Categorieën: , Tag:

Hoya, meestal wasbloem genoemd, is een geslacht uit de maagdenpalmfamilie (Apocynaceae). The World Checklist of Selected Plant Families erkent meer dan 520 soorten.[1] De meeste soorten kunnen in het wild gevonden worden in landen in Azië zoals China, India, Thailand, Vietnam en Bangladesh. Ook komen er diverse soorten voor in onder meer Australië, Nieuw Guinea en de Philippijnen.

Een aantal soorten wordt gehouden als sierplant, waaronder de Hoya carnosa (grote wasbloem) de Hoya bella (kleine wasbloem) en de Hoya linearis.

Over de kweker

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Hoogte plant met pot

11

Potmaat

6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten