Ga naar de inhoud

Paint Your Plant ® set van 3

31.61

Verdien 32 punten door dit product aan te kopen.

Paint Your Plant ® set van 3, is een concept waarbij kinderen zelf hun plant kunnen schilderen. Het is ready-to-go en ready-to-use: de beschilderbare plant en het verfsetje zijn verpakt in een origineel cadeau tasje met bijbehorende wenskaart.

Uitverkocht

Artikelnummer: AM8 Categorieën: , , ,

Paint Your Plant ® set van 3, is een concept waarbij kinderen zelf hun plant kunnen schilderen. Is het niet geweldig voor opa, oma, mama, papa, juf of meester om verrast te worden door een Echeveria- plant die voorzien is van een persoonlijke touch! Het is ready-to-go en ready-to-use: de beschilderbare plant en het verfsetje zijn verpakt in een origineel cadeau tasje met bijbehorende wenskaart. Voorzie de wenskaart van een lieve boodschap en je hebt een bijzonder origineel cadeau.

Over de kweker

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Hoogte plant met pot

12 cm

Potmaat

11 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten