Ga naar de inhoud

Plant Puzzel Discover the World Ecosysteem met verlichting

41.05

Verdien 42 punten door dit product aan te kopen.

Deze Plant Puzzel bestaat uit de Pilea peperomioides die van oorsprong uit China komt, de Peperomia uit Peru en de Chlorophytum uit Zuid-Afrika. De glazen pot is van 100% gerecycled glas.

Artikelnummer: PPL02 Categorieën: , , , Tags: , ,

Deze Plant Puzzel bestaat uit de Pilea peperomioides (Pannenkoekplant of Chinese munt plant) die van oorsprong uit de provincie Yunnan in China komt, de Peperomia Picollo Banda uit Peru en de Chlorophytum Ocean uit Zuid-Afrika.

Maak zelf een mini-ecosysteem met deze Plant Puzzle ®. De Plant Puzzle ® bevat alle elementen om zelf een betoverende combinatie te maken van groen en glas. De bijgeleverde instructie legt in een paar simpele stappen uit hoe het werkt. De glazen pot is van 100% gerecycled glas. Het grind, de houtskool en de aarde garanderen een perfecte voedingsbodem voor de botanische juweeltjes. De pot wordt afgesloten met een kurk met verlichting. Met een selectie van unieke en onderscheidende kamerplanten van Eden Collection breng je de planten vanuit alle delen van de wereld naar je huiskamer.

Hoogte plant met pot

25 cm

Potmaat

23,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten