Ga naar de inhoud

Tropic Mix in Delft Blue Keramiek

58.05

De Tropic Mix in Delft Blue Keramiek bestaat uit een combinatie van de Alocasia Cucullata, de Schefflera, de Monstera en de Radermachera Sinica in bijzondere sierpotten van keramiek.

Uitverkocht

Artikelnummer: BA115 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Haal met de Tropic Mix in Delft Blue Keramiek de tropen in huis! De Tropic Mix bestaat uit een combinatie van de Alocasia Cucullata, de Schefflera, de Monstera en de Radermachera Sinica in bijzondere sierpotten van keramiek.
De Alocasia Cucullata wordt gekenmerkt door mooie pijlvormige groene bladeren en een opvallend compacte groei. De Schefflera die door zijn aparte bladeren Vingersboom genoemd wordt is een erg sterke plant en vraagt nauwelijks aandacht. De Monstera Deliciosa wordt dankzij de speciale vorm van de bladeren ook wel gatenplant genoemd. Deze hippe plant is een bron van inspiratie in de mode- en kunstwereld. De Radermachera Sinica komt oorspronkelijk uit China en Taiwan. De plant is erg decoratief vanwege de hoge luchtwortels.

Over de kweker

De planten van kwekerij Mondo Verde komen per schip uit China en Zuid-Amerika. Dan mogen zij eerst in de kassen in Rijsenhout bijkomen van de reis, zodat ze in goede gezondheid in de verkoop gaan.

De twee jonge zonen Kees (25) en Frans (24) hebben de leiding gekregen van vader Louis Bakker.

De kwekerij staat bekend om haar historie en om haar duurzaamheid. Zo is de kwekerij energieneutraal door de plaatsing van 400 zonnepanelen.

Hoogt plant met pot

30 cm

Potmaat

14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten