Ga naar de inhoud

Laurus nobilis bol op stam

92.25

Verdien 93 punten door dit product aan te kopen.

De Laurier laurus nobilis bol op stam is een echte smaakmaker! Zowel voor het oog als in gerechten en inclusief een zak laurierdrop!

Uitverkocht

Artikelnummer: GOV02 Categorieën: , , Tag:

Dit is de Laurier laurus nobilis bol op stam in een grote pot, maat 25 cm en 100-110 hoog! Deze laurier is zeven jaar met zorg gekweekt door onze kweker en in vorm gesnoeid. De bladeren die u snoeit kunt u vers of gedroogd gebruiken in de keuken. Wist u dat de laurier in de klassieke oudheid een symbool voor de overwinning was? Overwinnaars werden getooid met een lauwerkrans, gemaakt van laurierbladeren. Deze plant is ook een echte overwinnaar, zowel in de keuken als in uw tuin!

Over de kweker

Gova BV is een echt familiebedrijf, gestart in 1931. Gova is nu helemaal gespecialiseerd in Laurus nobilis. Met een oppervlakte van ongeveer 25ha zijn we de grootste Laurier Specialist in Europa.

Verzorgingstips

U kunt de laurier snoeien in het late voorjaar en in de winter. Geef in het voorjaar en zomer om de paar dagen goed water en strooi een normale plantenvoeding op de pot. In de winter geeft u één keer per maand goed water en zorgt u dat de laurier vorstvrij staat.

Hoogte plant met pot

120 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten