Ga naar de inhoud

Clusia in Tube met LED verlichting

48.52

Verdien 49 punten door dit product aan te kopen.

3 Clusia in Tube met LED verlichting. Geef een leuke sfeer aan je woonkamer, keuken of slaapkamer met deze led verlichting.

Artikelnummer: VDE39 Categorieën: , , , , Tag:

3 Clusia in Tube met LED verlichting. Geef een leuke sfeer aan je woonkamer, keuken of slaapkamer met deze led verlichting.

Over de kweker

Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast gaat van elk verkocht product een deel naar een van de goede doelen van Fair Flora. VDE Plant is een echt familiebedrijf, geleid door broer en zus Karin en Edwin van der Eijk, de derde generatie, samen met partner Hein Visser. In de moderne kwekerij worden op milieuvriendelijke wijze de mooiste kamerplanten gekweekt. We vinden het belangrijk met respect met onze omgeving om te gaan en het milieu niet te belasten. We gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk.

Hoogte plant met pot

20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten