Ga naar de inhoud

Beaucarnea vertakt met Elho brussels white

86.43

Beaucarnea vertakt. De Beaucarnea heet ook wel olifantspoot en is zeer decoratief door zijn woeste pluim. Leuk in ieder huis! In een moderne en tijdloze sierpot van ELHO. Deze sierpot is van kunststof en kan dan ook tegen een stootje.

Uitverkocht

Artikelnummer: DUIJ6-ELH30BRwhi Categorieën: , , , Tag:

Beaucarnea vertakt. Kijk eens naar de grappige vorm van de voet bij deze Beaucarnea: net een fles! Klopt, de plant gebruikt de voet om water op te slaan. De Beaucarnea heet ook wel olifantspoot en is zeer decoratief door zijn woeste pluim. De Beaucarnea is afkomstig uit tropische en subtropische gebieden in Azië en Afrika. Deze stijlvolle, makkelijk te verzorgen plant, is 3,5 jaar oud voordat de kleinste variant verkocht wordt. Oudere planten kunnen wel tot 15 jaar oud zijn voordat ze de kwekerij verlaten! Tip van onze kweker: ‘zorg dat de bladeren vrij kunnen hangen, want als ze contact maken met een muur, kast of gordijn, kunnen ze bruin worden’.

Over de kweker

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorgingstips

De Beaucarnea houdt van veel licht maar niet van de felle zon. Hij vindt 20 graden een ideale temperatuur en wordt graag vochtig gehouden.

Hoogte plant met pot

80 cm

Potmaat

27

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

XL Planten